Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

perjantai 18. marraskuuta 2011

Paljon onnea minä ite!

Juhlin huomenna vähän etuajassa synttäreitäni, ja tänään onkin ollut vauhdikas järjestelypäivä. Tykkään järjestää joka vuosi edes pienet pippalot, jotta voi hyvällä syyllä leipoa, kutsua kavereita kylään ja vetää hirveät herkkuöverit. Aamulla äiti ja iskä käyttivät minua kaupungilla herkkuostoksilla ja samalla sain synttärilahjaksi uudet talvikengät <3 Shoppailun jälkeen päihitin keittiössä majailevan karmean tiskimonsterin, jotta pääsisin vihdoin leipomaan. Parin tunnin touhuamisen jälkeen sain sitten viimein valmiiksi täytekakun ja läjän puolukkamuffineja.


Muffinit tein Kinuskikissan ohjeella. Ensin ajattelin väsätä kinuskikuorruutteenkin, mutta väsy iski ja taidan päätyä valuttamaan muffinien päälle suklaata. Kakku odottaa vielä huomiseen koristelua, joten siitä en vielä räpsinyt kuvia.

Nyt on sen verran rätti-fiilis, että taidan pesiytyä sohvalle koko loppuillaksi. Huomenna sitten taas hirveä härdelli aamulla, ja illalla rentoa hengailua kavereiden kanssa :)

2 kommenttia:

Kirpparikeiju kirjoitti...

Paljon onnea sinä! Nom nom muffinsseja!

Kristiina kirjoitti...

Kiitos, kiitos ^^ Huomenna päästään mussuttaan muffineja :)