Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Jysähdys arkeen (tosin lukuisten karkkiboksien pehmustamana...)

Maanantaina palailtiin jouluhuiteluista takaisin kotiin. Tänä vuonna toteutettiin jo perinteeksi muodostunut joulunvietto, eli kumpikin suuntasi aatonaattona vanhemmilleen, minä pöllin porukoiden auton aattona ja surautin miehen vanhemmille, josta sitten illalla siirryttiin omien vanhempieni luokse. Siellä oltiin yötä ja joulupäivänä toin miehen takaisin Ouluun töihin. Itse menin vielä yhdeksi yöksi vanhemmilleni, tapaninpäivänä sitten kumpikin palattiin omaan kotiin.

Monissa blogeissa näyttää olevan laajat luettelot joululahjoista, joten itse taidan tyytyä vain toteamaan, että sain yleissivistystä, hemmottelua, käytännön tavaraa ja herkkuja :) Huokailin tyytyväisenä äipälle, että onneksi tänä vuonna ei tullut ihan tolkuttomia määriä karkkia. Kotona kuitenkin laskin boksit ja niitä oli peräti kuusi o.O Lieventävä asianhaara tätä tulevaa herkkujen mättämistä ajatellen tosin on, että onnistuin saamaan itselleni massiivisen aftan nieluun juuri joulun alla. Tästä johtuen joulu meni aika vähillä syömisillä, erityisesti suklaa jäi tosi vähälle. Nyt kun ei enää satu niin voi mättää hyvällä omallatunnolla, minähän tavallaan vedän jouluöverit vain hiukan myöhässä :P

Tämän ja eilisen ajan olen pikkuhiljaa koittanut asennoitua takaisin arkeen. To do -listalla kummittelee muutama essee (ja yksi pikkuinen gradu >.<), joten hommiin pitäisi ihan tosissaan alkaa. Kotia on myös pitänyt vähän rukkailla, koska meille on toivottavasti tulossa uusi kotiapulainen, astianpesukone <3 Huomenna olisi tarkoitus lähteä ostoksille, joten tänään piti heivata yksi keittiön vetokaapeista pois koneen tieltä. Erinäisten vaiheiden jälkeen päädyin reuttuuttamaan kaappia mies apunani, ja saatiinhan se lopulta siirtymään. Suurimmat ongelmat aiheutti kaapin alle rakennettu lautasokkeli(?), jonka joku puuhapete oli tietenkin tehnyt ihan vinoon, ja joka piti painia irti raa'alla voimalla. Miestä meinaa aina välissä huvittaa kun päästän sisäisen remonttireiskani valloilleen, mutta tulos oli mielestäni ihan kohtuullinen, kun mitään ei hajonnut ja koneelle kuuluva kolo on nyt raivattu :P

Nyt pitäisi suunnata taas energia koulutöihin... Onneksi kaupasta kotiutui kebabpizza ja sipsipussi, ehkä niistä saa vähän ekstravirtaa.

0 kommenttia: