Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

torstai 29. joulukuuta 2011

Uusi ulkoasu

Eksyin erään toisen blogin kautta The Background Fairy -sivustolle, josta löytyi kaikkea ihanaa. Vähän aikaa meni, että sain toteutettua ulkonäkömuutoksen haluamallani tavalla, mutta olen lopputulokseen ihan tyytyväinen :) Samalla innostuin tuolta napatusta ajatuksesta digitaalisesta scrapbookingista, pitääpä pistää hautumaan tulevia näpertelyjä ajatellen.

7 kommenttia:

B. H. kirjoitti...

Hei tämä on paljon parempi kuin se entinen, tosi nätti :)

Kristiina kirjoitti...

Minäki tykkään kyllä kovasti :) Vähä joutu tuota asettelua muuttaan ku muuten otsikko olis huidellu missä sattuu, mutta kyllä nuo kaikki about tunnin vääntämisen jälkee oli sillee ku halusin :P

B. H. kirjoitti...

Ohhoh sinä olet kyllä nähnyt vaivaa :) Pitääpä joskus käydä tutustumassa noihin vaihtoehtoihin. Minäkin vaihdoin blogin taustaa, kun keltainen väri alkoi sittenkin sattua silmiin. Yritin myös laittaa otsikon yhteyteen valokuvan, mutta se meni ihan vinksinvonksin :p

Kristiina kirjoitti...

Ei noita oikeesti oo kovin vaikea laittaa, jos jaksaa perehtyä kunnolla, eikä häsellä niinku minä ensin :P

Kristiina kirjoitti...

Btw, jos haluaa tommosen headerin laittaa otsikon yhteytee nii ite huomasin, et on paljo helpompaa lisätä paintissa se otsikko vaan siihe kuvaan ja laittaa raksi kuvan kohdalla siihen "näytä otsikon tilalla", ei tarvi sitte tähtäillä otsikkoa vielä erikseen :)

Kristiina kirjoitti...

...ja täällä: http://itkupilli-cutencool.blogspot.com/ oli kans kaikkia ihanuuksia :)

B. H. kirjoitti...

Kiitos vinkistä, pitääpä kokeilla tuota paint-juttua. Ei käynyt jostain syystä mielessäkään :)