Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Naamiolöytö

Etsiskellessäni tietoa tuosta öljypuhdistuksesta löysin ihanan tee-se-itse -naamion reseptin Pretty Sweet -blogista (kannattaa muutenkin käydä lueskelemassa, on tosi ihana blogi :) ). Naamioon tulee hunajaa, kanelia ja muskottipähkinää. Itse olen käyttänyt siinä tosin vain hunajaa ja kanelia, ja tänään pistin kokeeksi sekaan muutaman tipan viinirypäleensiemenöljyä kosteuttamaan.


Hunajaa laitoin reilun teelusikallisen, kanelia vähän vajaan teelusikallisen ja öljyä seitsemän tippaa. Naamiosta tuli mukavan jämäkkä, eikä se valunut kasvoilta. Tuohon toki vaikuttaa sekin, kuinka juoksevaa hunaja on. Olen pitänyt naamiota n. 10 minuuttia ja sitten huuhdellut pois. Olen tehnyt naamion tässä viikon sisään kahdesti ja kummallakin kerralla iho on tuntunut rauhoittuvan ja jäänyt mukavan "kepeän" tuntuiseksi. Kaneli kuorii hellästi ja siitä jää aivan ihana tuoksu. Laitoin naamion jälkeeen vielä hippusen Lushin Celestialia kosteuttamaan, ja nyt kasvot tuoksuvat vaniljalle ja kanelille, naminam <3

Alan näköjään pikkuhiljaa ihan hullaantua kaikenlaiseen ruokakosmetiikkaan :D Kokemukset ovat olleet niin hyviä, että täytyy jatkaa netin selailua ja uusien reseptien ja kikkakakkosten etsimistä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo,olen kanssa kokeillut ja tykännyt :) Suklaanaamio lienee sellainen joka sai perheen hykertelemään....

Kristiina kirjoitti...

Oi, suklaanaamio olis kanssa ihana :)