Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

maanantai 19. joulukuuta 2011

Kaakaovoita ja kuusipuu

Olin viikonloppuna käymässä vanhempien luona Kempeleessä ja pistäydyimme äipän kanssa vähän shoppailemassa. Jo jonkin aikaa mielessäni on pyörinyt kaakaovoin ostaminen, joten säntäsinkin Lifen hyllyille tutkailemaan tämän namin hintoja. Hinta oli mielestäni ihan kohtuullinen (150g/7,90€), ja pussukka lähti matkaan.



                                Pahoittelut kuvien keltaisuudesta, keittiö oli talon paras kuvaushuone, kunnes
                                           sieltä paloi lamppu :(

Olen jo sutinut tuota naamaan, huuliin ja koko kroppaan yleensä. Tuntuu tosi riittoisalta ja hoitavammalta kuin kookosrasva. Saan jotain käsittämätöntä tyydytystä myös tuosta tummasta suklaan tuoksusta, vähän samantapaista euforiaa kuin suklaata syödessä :D

Sinänsä olen ihan positiivisella mielin noiden kookos-ja kaakaorasvojen kanssa, mutta ärsyttää vähän niiden epäekologisuus (kun pitää rahdata toiselta puolen maapalloa...). Sattuisiko kukaan tietämään mitään suomalaista tai vähintään eurooppalaista, HYVÄN TUOKSUISTA (rapsi- ja rypsiöljy siis vedetään ronskisti yli) rasvaa, jota voisi käyttää ihonhoidossa? Ei saisi myöskään olla kauhean kallista.... Rasvan pitäisi vielä olla hoitavaakin, koska iho kuivuu talvella tosi kovasti. Tällä yhtälöllä ei vielä ole tullut kauheasti vaihtoehtoja mieleen. Toki joku normiöljy tuoksutettuna voisi toimia.

Mutta asiasta toiseen ja kaakaosta kuuseen. Eilen "joulupuumme" alle ilmestyi paketteja <3 Jotenkin rakastan tuota meidän minikuusta, kun kaikki lahjat näyttävät sen alla jättimäisiltä :D


Urakkani pukin etätyötonttuna alkaa olla kohta päätöksessä, ja lahjat (niin kotikutoiset kuin ostetutkin) odottelevat päätymistä saajilleen. Tulee ihan haikea mieli, mutta onneksi on vielä pari pikku näperryshommaa jäljellä :)

0 kommenttia: