Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

perjantai 17. helmikuuta 2012

Benecosin meikkivoide ja BeSave kasvovoide käytössä

Olen nyt pari päivää testaillut BeSaven kasvovoidetta ja täytyy sanoa, että olen totaalisen ihastunut :) Voiteessa on mm. piparminttuvettä, tyrniuutetta, E-vitamiinia ja karitevoita. Se tuoksuu ihanasti karkille ja tuntuu iholla pehmeältä. Vaikka voide on hoitavan tuntuista, ei siitä jää rasvaista öljykerrosta, vaan ainakin oma ihoni slurppaa sen samantien. Levittämisen jälkeen iho on ehkä aivan pienen hetken hieman hassun tuntuinen, uskoisin tämän johtuvan alkoholista, jota monesti käytetään luonnonkosmetiikan säilymiseksi. Tunne häviää kuitenkin todella nopeasti,  ja iho on kosketettaessa pehmoinen ja kosteutetun tuntuinen.

Tänään kokeilin myös ekaa kertaa Benecosin meikkivoidetta ja irtopuuteria. Olin kaupassa vähän skeptinen, kun värivalikoimaa oli niin vähän, mutta voide sulautui oman ihoni väriin todella hyvin. Tähän olen erityisen tyytyväinen, koska omaan perisuomalaisen, kalpeaakin kalpeamman ihon. Yleensä meikkivoiteet näyttävät minulla liian tummilta, tai sitten aivan liian valkoisilta. Olen lueskellut muista blogeista kokemuksia tuon Benecosin voiteen suhteen, ja aika monessa mainittiin, että voide jämähtää iholle tosi nopeasti. Itsekin törmäsin tähän ilmiöön, joten pitää varmaan kokeilla muiden suosittelemana sekoittaa siihen kosteusvoidetta. Peittävyys on tosi hyvä,  ja iho jää mukavan tuntuiseksi. Tästä tulee suuri plussa, koska aiempi meikkivoiteeni, Lushin Jackie Oates, jätti usein tympeän öljyisen tunteen, eikä oikein peittänytkään kunnolla. Benecosin voiteen kanssa lopputulos on hitusen pakkeloidun näköinen, mutta saahan sitä aina kevennettyä kun lisää kasvovoidetta sekaan. Ihoni on muutenkin tällä hetkellä sen verran huonossa kunnossa, että valitsen mieluummin meikatun näköiset kasvot kuin sen, että finnit paistavat joka puolelta läpi.

Benecosin mineraalipuuterista tykkäsin tosi kovasti. Se on ihanan kevyttä ja antaa viimeistellyn ulkonäön olematta liian "pölisevän" näköinen. Tykkääntykkään :)

EDIT: Piti vielä sanomani, että sekä Benecosin meikeillä, että BeSaven voiteella on tosi hyvä hinta-laatusuhde. Meikkivoide maksoi vajaan kymmenen euroa, puuteri n. 12 euroa ja kasvovoide n. 14 euroa. Ei yhtään paha kun tuota kasvovoidettakin on purkissa 75ml  :)

Ajattelin, että illalla voisin vähän kasailla kokoavia tuntemuksia, kun pillereiden lopetuksesta on kulunut (öö...) kolmisen kuukautta (hassua, että noin vähän, tuntuu kuin olisin jo ikuisuuden ollut syömättä niitä...). Anyway, vuodatan siitä sitten myöhemmin :)

0 kommenttia: