Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

maanantai 6. helmikuuta 2012

Stailikkaat tassutossut

Kun olin neljännellä luokalla, meille hankittiin maailman ihanin pikku villakoirapallero Tytti. Tytti on nyt 14 vuoden iän saavuttanut virkeä vanhus, joka tykkää vieläkin leikkiä ja vahtia vierashuoneen ikkunasta kaikkea mikä liikkuu. Talvisin Tytin tassut tuppaavat palelemaan, joten sille on vuosien varrella kehitelty vaikka minkälaisia tossuratkaisuja. 90% tossuratkaisuista on tosin lennellyt hankeen parinkymmenen metrin tarmokkaan tepsuttamisen jälkeen... Tässä esimerkki viime vuoden yrityksestä, huovutetut tassutossut:

                                 "Anna nyt se nakki tänne!"

Tänä vuonna kehittelin hieman erilaisen ratkaisun. Neuloin Huopasesta suoran, päästä kavennetun pötkön, johon ompelin sisälle kuminauhan. Koristelu sitten lähti vähän lapasesta... :D

                                             Mallina pikku mangustimme Timo, jonka tassu on jotakuinkin 
                                                            samankokoinen kuin Tytillä :)


Haluaisin sovittaa tuota Tytille ennen kuin teen lisää, mutta flunssaisen olemukseni takia en nyt pääse ihan heti porukoita näkemään, möh. Joko tulee sopivat tai sitten ei. 

2 kommenttia:

B. H. kirjoitti...

Joko Tytti on päässyt niitä sovittamaan? Onko tuo punainen koristelu vain tossun toisella puolella?

Meiän Kaapolla (pikkusiskon koira) ei pysy mitkään tossut jalassa, vaikka sille on ostettu sellaiset eläinkaupasta.

Kristiina kirjoitti...

Ei oo vielä, en oo saanu enempää aikaseksi noita :S Voipi olla, että jää tossujen käyttö tältä talvelta ku ei varmaa enää hirveesti tule pakkasiakaan... Ei Tytilläkää kyllä mitkää tahdo jalassa pysyä, ainoa on semmonen paineltava vaahtomuovi(?) nauha, joka on tarkotettu ihmisille haavasuojaksi, mutta käy kans tossuiksi ku se ei jää karvoihin kii.