Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

maanantai 13. helmikuuta 2012

Shoppailua pukkaa

Ei yhtään huvittaisi tuhlata rahaa (krmh... eipä vissiin :D), mutta nyt on taas rysähtänyt hirveä shoppailusuma. Ensinnäkin onnistuin reväyttämään UUDET Cubuksesta ostetut farkkulegginsit jollain mystisellä tapaa, kun olimme lauantaina katsomassa Pendulumin dj-keikkaa Teatrialla. Ei mitään hajua, missä välissä tämä traaginen ratkeama on tapahtunut, mutta toivon, etten ole vilautellut peppuani siellä ihan koko iltaa (onneksi oli sentään kalsarit alla -.-). Nyt minulla ei ole kuin yhdet kunnon farkkuleggarit ja yhdet ihan ok housut. Housushoppailu on hanurista, mutta pakko kai sitä on ainakin yhdet uudet löytää.

Vaatepuolen lisäksi tarvisin taas vähän kosmetiikkaa. Puuteri vetelee viimeisiään, ja olen vähän kaavaillut joko mineraalimeikkien tai luonnonkosmetiikan kokeilemista. Lisäksi tarvisin kohtapuoliin uuden kasvosaippuan ja jotain hyväntuoksuista eteeristä öljyä. Kokeilin nimittäin tänään hiuksiin omenaviinietikkaliuosta, joka osoittautui tosi kivaksi hiuhoidoksi. Kutrit kiiltävät ja päänahkakin tykkäsi :) Lisäilin sekaan appelsiiniöljyä, jotta hiukset tuoksuvat etikan sijaan raikkaille sitruksille, ja hyväntuoksuistahan siitä tulikin. Paha vaan, että appelsiiniöljykin on kohta loppu -.- Olen vähän mietiskellyt ylang ylang-öljyä, jonka ilmeisesti pitäisi olla hyvä juuri hiusten hoitoon ja tuoksua kukille.

Kasvovoidekin pitäisi kohta uusia, kun vanha loppuu. Pitää vielä vähän punnita eri vaihtoehtoja, koska en ole ollut tuohon Lumeneenkaan ihan täysin tyytyväinen. Ihoni on sen verran pintakuiva, ettei kosteutusteho tahdo riittää.Vähän olen miettinyt Frantsilan Kehäkukkavoidetta, mutta katsotaan.

Ihan alkaa itseäkin hirvittää, kun miettii, mitä kaikkea pitäisi taas ostaa. Bye bye rahat vaan.

0 kommenttia: