Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Digitaalista scrapbookingia

Päätinpä vielä nopsaan tulla pistäytymään :) Kuten jo tuossa jokin aika sitten mainitsin, törmäsin tässä taannottain digitaaliseen scrapbookaukseen. Olen siitä lähtien metsästänyt netistä niin kutsuttuja "freebie":itä, eli ilmaisia elementtejä, taustoja yms. Tänään löysin yhden kivan sivuston, josta noita ilmaisia scrappaus-paketteja saa latailtua: http://shabbyprincess.com/downloads.asp . Sieltä ladatulla paketilla ja Microsoft Publisherilla tein pienen koejutskan, jonka ajattelin esitellä teillekin, jotta idea kävisi selvemmäksi:


Tausta ja elementit ovat siis sivustolta hankittuja, Carrie Stephensin suunnittelemia, örkkikuvat ovat puolestaan tuttuja blogin alkuajoilta :) Tuo on nyt vielä tuommoinen räpellys, mutta idea käy varmasti selväksi. Aion haravoida lisää ilmaisia matskuja ainakin tämän sivuston avulla: http://www.squidoo.com/digitalscrapbookfreebies . Tuota olisi kiva harrastaa enemmänkin ^^

0 kommenttia: