Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

perjantai 6. tammikuuta 2012

Näppyläsota

Nyt se sitten tapahtui... E-pillereiden lopetuksen sivuvaikutukset alkoivat tunkea esiin. Ehkä myötävaikutuksena toimi joulunajan laiskuus ihonhoidon suhteen ja ruokavalion repsahtaminen 70%:sti herkkupainotteiseksi... Yleensä pyrin pitämään tämän blogini nättinä kuvienkin osalta, mutta tänään aion tehdä poikkeuksen ja esitellä kukkivan naamani ihan ennen-jälkeen tarkoituksessa (jos vaikka saisin sen joskus kuriin ja voisin tyytyväisenä esitellä jälkeen-kuvia...)

                                             (Huomatkaa ammattimainen kuvankäsittely)


Finnejä on alkanut tunkea vähän joka puolelta, otsa itse asiassa on jo hiukkasen parempaan päin menossa. Tiedän, ettei tämä ole vielä edes paha tilanne, mutta silti päättänyt, että it's on, nyt ammutaan kovilla ja näpyt saavat luvan häipyä. 

Kehittelin eilen kunnon hävityssuunnitelman, johon kuuluu aamuisin pesu Vihreän kosmetiikan kasvosaippualla ja viikon kuorintakuuri laimennetulla Molkosanilla (tästä on ollut blogissa puhetta jo aiemminkin). Kasvovoiteen jälkeen (Lushin Celestial) töpöttelin pumpulipuikolla suoraan finnien päälle vähän vahvempaa Molkosan-liuosta, saa nähdä miten se toimii. Illalla sekoitan kasvosaippuan sekaan teepuuöljyä ja laitan sitä myös ihan semmoisenaan täsmähoitona finnien päälle, rasvana jälleen Celestial. Tuo teepuuöljy on jo ihan teinivuosilta asti ollut minulla käytössä finnien täsmähoitona, ja se toimii hyvin, koska se desinfioi ja kuivattaa. Sen kanssa kuitenkin pitää olla varovainen, ettei laita herkille ihoalueille tai silmien lähelle, vaan pelkästään finnin kohdalle, on nimittäin aika vihaista tavaraa.Jos noilla ei lähde, niin sitten ei varmaan auta muu kuin suunnata apteekkiin. Toiveissa kuitenkin olisi, että tämä luonnollinen lähestymistapa osoittautuisi toimivaksi, koska se on a.) halvempi b.) lisäaineettomampi. Teepuuöljyn hinta pyörii muistaakseni 10 - 15 euron kieppeillä, ja se voi tuntua kalliilta, mutta on älyttömän riittoisaa ja monikäyttöistä tavaraa. Finnien lisäksihän sitä voi käyttää mm. haavojen, naarmujen ja palovammojen hoitoon. Vihreän  kosmetiikan kasvosaippua ei puolestaan maksa kuin 5.75 Ruohonjuuressa, Molkosania saa pullollisen 5 - 10 eurolla, ja sekin on riittoisaa. Molkosanissa kannattaa tosin ottaa huomioon, että se säilyy jääkaapissa n. neljä kuukautta. 

Kasvovoiteen kanssa olen vielä vähän kahden vaiheilla. Toisaalta olen ihan tykännyt Celestialista, mutta toisaalta voisin kokeilla jotain muutakin. Hyviä ehdotuksia luonnollisen kosmetiikan saralta otetaan vastaan :)
 

0 kommenttia: