Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Kyselyn tulokset

Kysely on näköjään päättynyt. Vastauksethan jakautuivat tasan kaikkien vaihtoehtojen kesken, joten voiko tässä muuta todeta kuin että taidan jatkaa samaan malliin :D Halusin lähinnä vain selvittää, onko lukijoitani alkanut tympiä lisääntyneiden kauneudenhoitopostausten määrä, vai ovatko ne hyvä lisä blogiini. Näköjään kumpikin aihealue saa sen verran kannatusta, ettei kannata kummastakaan karsia :)

Olen viimein kotiutunut loisimasta porukoiden luota. Mies oli melkein viikon Helsingissä, joten menin siksi aikaa syömään vanhempien jääkaapista. Oli kiva olla pitkästä aikaa pidempi aika kotona ja hengailla veljenikin kanssa, joka asuu vanhempieni lähellä. Ihanaa on kuitenkin palata myös omaan kotiin ja omiin rutiineihin. Mies toi Helsingistä Ruohonjuuresta minulle vähän tuliaisia, joten niistä ainakin riittää postattavaa, kunhan tässä ehdin :)

0 kommenttia: