Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

torstai 12. tammikuuta 2012

Ihonhoitopäivitystä

Olen nyt jonkin aikaa toteuttanut aiemminkin mainitsemaani näppylänhävitysohjelmaa: kasvojen pesu aamuin illoin Vihreän kosmetiikan herkän ja normaalin ihon pesuaineella (aamuisin pari tippaa teepuuöljyä sekoitettuna pesuaineeseen), kerran päivässä kuorinta Molkosan-liuoksella sekä täsmähoito finneihin lähinnä teepuuöljyllä, joskus tujummalla Molkosan-liuoksellakin.

Tulokset ovat tähän mennessä olleet hyvät :) Ihon peruskunto on parantunut huomattavasti. Näppylöitä on edelleen, mutta ne pysyvät paremmin kurissa kuin aiemmin ja tuntuvat vähenevän pikkuhiljaa. Olen aivan rakastunut tuohon Molkosan-kuuri kuorintaan. Nyt pitäisi taas pitää siitä taukoa kun olen viikon verran sutinut liuosta jo kasvoihini. Voimakkuudeltaan liuokseni on ollut seuraavanlainen: teelusikallinen Molkosani lasilliseen vettä. Tuota sitten vain pyyhitään vanulapulla kasvoille (ei herkille alueille, kuten silmien ympärille!). Iho on kaikkien hoitotoimenpiteiden seurauksena kirkastunut huomattavasti ja ihohuokoset ovat pienentyneet.

Hoitoarsenaaliin on liittynyt myös uusi vahvistus, Lumenen Natural Code, Glow without shine -kasvovoide.


 Tultuani siihen tulokseen, että Celestial saa toistaiseksi väistyä, päätin tutkia Prisman hyllyt ihan varmuuden vuoksi ennen kuin säntään apteekkiin. Ja sieltähän löytyikin kriteerini täyttävä kasvovoide :) Erityisesti vaakakupissa painoivat sanat "Free from parabens, sulfates, colorants, silicons, ethyl alcohol". Eikä huokea hintakaan ollut yhtään pahaksi. Olen tykännyt tosi paljon ja voin kyllä suositella kaikille, jotka taistelevat rasvoittuvan ihon kanssa. Tuo tekee, mitä lupaakin, eli antaa mattapintaisen ihon ja vähentää rasvoittumista. Oma ihoni on pintakuivuuteen taipuvainen, mutta ainakin tähän asti kosteutustehokin on ollut suht riittävä.

Kaikin puolin tilanne on mennyt siis parempaan päin. Enää ei nouse savu korvista noiden finnien kanssa, vaan iho alkaa onneksi vähän tasoittua :)

0 kommenttia: