Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

torstai 19. tammikuuta 2012

Sitten kun rikastun

hemmottelen itteäni vähintään joka toinen kuukausi parturikäynnillä/kosmetologilla/hieronnalla tms. Tänään oli puolivuosittaisen parturikäynnin aika (ihan hävettää myöntää, miten harvoin sitä tulee kuontaloaan trimmattua -.-). Olin ihan riemuissani kun luottokampaajalle sai ostettua citydealin lahjakortteja, joihin sisältyi myös kulmien ja ripsien laitto. Ja kustansi vain 20€ :)

Tukasta lähti viime kuukausien aikana kasvanut McGyver-takareuhka, nyt mallina on siis naisellinen polkka. Kulmakarvatkin saivat pitkästä aikaa jonkinlaisen muodon ja kivasti tummennusta. Muistin vaan siinä muotoiluvaiheessa, miksi en yleensä anna kenenkään niitä nyppiä. Sattui ihan hirveästi ja silmät valuivat vettä. Mutta lopputulos on kyllä nätti, ehkä sitä kauneuden vuoksi pitääkin kärsiä...

Kuvia ei nyt valitettavasti ole laittaa, koska a.) kamera on ihan eri paikassa kuin minä ja b.) finnitilannekin on aika karsea, se räjähti heti kun teepuuöljy loppui pariksi päivää :( Onneksi tökötti on taas kehissä, jospa tuo iho tuosta rauhottuisi... Tukan suhteen suunnitelmissa olisi vähän trimmailla klipsipidennyksiä, niiden kanssa värkkäilystä teen varmaan sitten ihan oman postauksenkin kun saan aikaiseksi :)

0 kommenttia: