Tietoja minusta

Oma kuva
Rakastan askartelua ja näpertelyä, mutta teen harvemmin mitään valmiiden ohjeiden mukaan. Käsillä tekeminen on hemmottelun ohella pieni pako arjesta :)

lauantai 14. tammikuuta 2012

Kosmetiikkahaaveita

Olen pikkuhiljaa pyrkinyt uudistamaan kosmetiikkavarastojani mahdollisimman luonnolliseen suuntaan. Tällä hetkellä huomio keskittyy lähinnä meikkipuoleen, koska puuteri on loppumassa ja Lushin Jackie Oates on osoittautunut ehkä himpun verran liian rasvaiseksi ja ohueksi meikkivoiteeksi. Olen pohdiskellut, josko kokeilisin Benecosin meikkivoidetta ja puuteria, koska ne ovat aika edullisia luonnonkosmetiikan edustajia. Myös Lili Lolon mineraalimeikit houkuttelevat, mutta pohjustustuotteet ovat vähän hintavampia. Luomivärit olisivat halvempia ja herkullisen värisiä (kuvat Biodelly):

                                                                          Pixie sparkle

                                                                          Champangne

                                                                        Honey peach

Tuossa vain muutamia namiesimerkkejä :) Tuo Pixie sparkle olisi aivan ihana, mutta pelottaa vain, miten arkinaamallani pystyisin noin räväkkää väriä kantamaan...

Meikkien lisäksi pitäisi vähän täydennellä varastoja. Teepuuöljyä pitäisi ostaa lisää, ja olen vähän mietiskellyt ylang ylang -öljyn testailua. Tykkään tosi kovasti kukkaistuoksuista, joten tuota ylang ylangia olisi mukava sekoitella muihin öljyihin ja harrastaa vähän tuoksuterapiaa :)

Tänään sain äipältä testattavaksi hamppuöljyä. Sitähän voi syödäkin (on jopa suositeltavaa), mutta itse ajattelin käyttää ihan hiusten ja ihon hoitoon. Suihkussa käydessä sekoittelin sitä vähän shampoon sekaan ja hyvin tuntui toimivan, paitsi että annostelu on noiden öljyjen kanssa vähän arvailua. Seuraavalla kerralla voisi laittaa hippusen vähemmän, vaikkei mitään lähmäefektiä tullutkaan. Tykkäsin myös öljyn tuoksusta, se muistuttaa vähän nurmikon ja pähkinöiden sekoitusta. Ihonhoidossa hamppuöljy tuntui kuitenkin olevan kevyehkö. Oma ihoni kuivuu niin kovasti, että kaakaovoi pysyy edelleenkin ykkösvaihtoehtona suihkuvoiteissa.

Saa nyt nähdä sitten, kuinka paljon kukkaro köyhtyy tämän haaveilun myötä... Pitää koittaa vähän hillitä ja priorisoida :P

0 kommenttia: